Skip to main content

Όροι και Προϋποθέσεις

Οι γενικοί όροι και προϋποθέσεις που διέπουν τις σχέσεις αγοράς μεταξύ των χρηστών του παρόντος διαδικτυακού τόπου, στο εξής “εσείς” και του manfist.gr, στο εξής “εμείς” εταιρεία που εδρεύει στην Κοζάνη, Μακεδονομάχων 15, τ.κ. 50131. Αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις αποσκοπούν στην προστασία των δικαιωμάτων του πελάτη καθώς και στην προστασία των δικαιωμάτων του manfist.gr.

Διαθεσιμότητα εμπορευμάτων

Υπάρχει περίπτωση να μην μπορούμε να παραδώσουμε ορισμένα προϊόντα σε κάποιες περιοχές και η επιλογή των προϊόντων που διατίθενται προς πώληση να διαφέρει από χώρα σε χώρα. Παρακαλούμε επιλέξτε τη σωστή χώρα παράδοσης ή συνδεθείτε κατά την έναρξη των αγορών σας προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε σύγχυση.

Διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε την παραγγελία σας σε περίπτωση που :

  1. Έχουμε ανεπαρκή απόθεμα στα προϊόντα που έχετε παραγγείλει.
  2. Δεν παραδίδουμε στην περιοχή σας.
  3. Ένα ή περισσότερα από τα προϊόντα που παραγγείλατε είχε εγγραφεί με λάθος τιμή λόγο τυπογραφικού σφάλματος ή λάθους στα στοιχεία τιμολόγησης από εμάς και τους προμηθευτές μας.

Μόλις προχωρήσουμε σε ακύρωση της παραγγελίας σας, θα σας ενημερώσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα πιστώσουμε τον λογαριασμό σας με το ποσό που αφαιρέθηκε από εμάς και από την πιστωτική σας κάρτα το συντομότερο δυνατό, μέσα σε 30 ημέρες από την παραγγελία σας.

Το manfist.gr δίνει ιδιαίτερη προσοχή όταν εισάγει πληροφορίες στην ιστοσελίδα σχετικά με τα χαρακτηριστικά των προϊόντων. Παρόλα αυτά το manfist.gr δεν εγγυάται ότι η περιγραφή των προϊόντων είναι ακριβής, ολοκληρωμένη, πλήρως ενημερωμένη και αλάνθαστη.

Οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας είναι σε ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α 24%. Το συνολικό κόστος μιας παραγγελίας θα εμφανίζεται κατά την ολοκλήρωση της.

Εξυπηρέτηση & εμπορικές εγγυήσεις

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα προϊόντα μας και για τις εγγυήσεις που προσφέρει κάθε εταιρεία. Σε περίπτωση βλάβης του προϊόντος, είναι θεμιτό να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας καθοδηγήσουμε αναλόγως. Μένουμε πιστοί στις αρχές μας, με τον πελάτη να είναι προτεραιότητα μας.

Παραγγελίες εκτός/εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Παραγγελίες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης πιθανό να υπόκεινται σε επιπλέον φόρους και δασμούς στη χώρα εισαγωγής τους. Αυτοί οι φόροι είναι ευθύνη του πελάτη.

Οι πελάτες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα Φ.Π.Α και οι αγορές των οποίων χαρακτηρίζονται ως ενδοκοινοτική απόκτηση μπορεί να δικαιούνται μηδενικό (0) Φ.Π.Α. Αυτό το είδος της συναλλαγής είναι διαθέσιμο μόνο για τους εγγεγραμμένους πελάτες μας. Ως manfist.gr διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε τις τιμές κατά την κρίση μας για οποιοδήποτε προϊόν, πριν πραγματοποιηθεί και ολοκληρωθεί η παραγγελία σας.

Τρόποι πληρωμής

Το manfist.gr σας προσφέρει τους εξής τρόπους πληρωμής :

  1. Με αντικαταβολή
  2. Άμεση τραπεζική μεταφορά

Όλοι οι χρόνοι παράδοσης είναι μόνο εκτιμήσεις και αναγράφονται σε ημέρες. Τα προϊόντα θα παραδίδονται στη διεύθυνση που μας δίνετε κατά τη στιγμή της παραγγελία σας. Η παράδοση θα εκτελείται το συντομότερο δυνατό και αφού προηγηθεί έλεγχος αυτής, εντός 30 ημερών από την παραγγελία σας.
Παρακαλούμε σημειώστε ότι παραγγελίες που παραδίνονται εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου πιθανό να υπόκεινται σε επιπλέον φόρους και δασμούς στη χώρα εισαγωγής τους. Αυτοί οι φόροι και δασμοί είναι δική σας ευθύνη.

Τρόποι αποστολής

Τα προϊόντα αποστέλνονται το συντομότερο με courier και τα κόστη είναι τα παρακάτω:

  1. Εντός Ελλάδας 3,5€
  2. Εντός Ελλάδας και πάνω από 45€ είναι ΔΩΡΕΑΝ
  3. Παραλαβή από το κατάστημα ΔΩΡΕΑΝ
  4. Εκτός Ελλάδας 19€

Ακύρωση παραγγελίας – Αντιμετώπιση παραπόνων

Οι πελάτες μας μπορούν να ακυρώσουν τις παραγγελίες τους και να επιστρέψουν τα εμπορεύματα ανά πάσα στιγμή εντός 14 εργάσιμων ημερών μετά την παράδοση αυτών.
Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν σας και επιθυμείτε να το επιστρέψετε, πρέπει να επικοινωνήσετε γραπτώς με το manfist.gr, μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης τους, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected]. Τηλεφωνικές ακυρώσεις δεν γίνονται δεκτές.

Σε περίπτωση που ακυρώσετε την παραγγελία σας, θα πρέπει να επιστρέψετε τα ληφθέντα προϊόντα και να επιβαρυνθείτε με το κόστος αποστολής τους. Οποιαδήποτε πληρωμή ή ταχυδρομικά τέλη κάνετε για την επιστροφή των προϊόντων, δεν επιστρέφεται.
Θα πρέπει να επιστρέψετε το προϊόν, την συσκευασία του και ότι άλλο έρχεται με το προϊόν θα πρέπει να είναι άθικτα και να επιστρέφονται με αυτό.
Εάν δεν επιστρέψετε τα προϊόντα που παραδόθηκαν σε εσάς ή δεν πληρώσετε τα έξοδα αποστολής έχουμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε τα άμεσα κόστη ανάκτησης των προϊόντων από το ποσό που πιστώθηκε εκ νέου στο λογαριασμό σας.
Σας ενημερώνουμε ότι το manfist.gr δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.
Εάν το προϊόν φθάσει κατεστραμμένο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Η αναφορά κατεστραμμένου προϊόντος πρέπει να υποβληθεί εντός 7 ημερών από την ημερομηνία αποστολής του.
Σε περίπτωση λάθος αποστολής προϊόντων, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν μας επιστρέψετε το προϊόν για να κανονίσουμε την αλλαγή αυτού.
Παράδοση λανθασμένων προϊόντων πρέπει να αναφέρονται εντός 7 ημερών από την ημερομηνία αποστολής του.

Λογαριασμός χρήστη

Για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε μια αγορά μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος μας manfist.gr, θα χρειαστεί είτε να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό που θα περιλαμβάνει το όνομα και τον κωδικό πρόσβασης, είτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας ως επισκέπτης χωρίς τη δημιουργία λογαριασμού. Έχετε την πλήρη ευθύνη ώστε να μείνουν τα στοιχεία σας ασφαλή, ακόμη συμφωνείτε να μας ειδοποιήσετε αμέσως σε περίπτωση παράνομης χρήσης του λογαριασμού ή παραβίασης του κωδικού σας. Μπορεί να θεωρηθείτε υπεύθυνος για οποιαδήποτε ζημία υπεστήκαμε ή οποιοσδήποτε άλλος χρήστης της σελίδας μας ως αποτέλεσμα της δικής παράλειψης να κρατήσετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας ασφαλή.

Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κανενός την ταυτότητα, τον κωδικό πρόσβασης ή γενικά τον λογαριασμό του εάν δεν έχετε την συναίνεση από τον κάτοχο.

Αποδέχεστε και συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε με την πολιτική μας όσο αφορά την προστασία των δεδομένων σας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι συναλλαγές μέσω διαδικτύου δεν είναι ποτέ εντελώς ιδιωτικά ή ασφαλή.

Οι παραπάνω όροι και προϋποθέσεις αφορούν μόνο την συγκεκριμένη ιστοσελίδα.
Το manfist.gr δεν εγγυάται ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα, οι servers ή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα οποία αποστέλλονται από το manfist.gr δεν περιέχουν ιούς ή άλλα βλαπτικά στοιχεία. Το manfist.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για καταστροφές οποιασδήποτε μορφής που μπορούν να πραγματοποιηθούν από την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιορισμένων, σε άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, συμπτωματικές και επακόλουθες.

Το manfist.gr διατηρεί το δικαίωμα να κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές στο ηλεκτρονικό κατάστημα την εμπορική της πολιτική και τους όρους χρήσης οποτεδήποτε κρίνει απαραίτητο .

Σε περίπτωση διαφωνίας την οποία δεν μπορέσουμε να λύσουμε αρχικά θα επιλύεται στα αρμόδια δικαστήρια.

Καλάθι